Toothpaste kisses - 2010-07-13

 

Ohh, äntligen är det inte bränna sönder ansiktet och gömma sig inomhus som en vampyr väder ute längre. Svalt och skönt, tackar för det. Idag ringde klockan på 07.30, jag gick inte upp. Var trött och sur och tyckte otroligt synd om mig själv, så stannade i min säng till 08.54, då gick jag upp, drog på mig nya fina korta löpartights och sprang. Hann inte särskilt långt dock, efter 2 k började de första dropparna regn falla på mig, och efter mindre än 30 sekunder öppnade himlen sig. Sprang därför raka vägen hem igen, men man ska inte klaga – jag fick ju en minst sagt naturlig morgon dusch!

Sen ringde jag Tim och sa att han skulle ta med sig tält. Fick en jätte bra idé om att vi självklart måste tälta! Jag hatar allt som har med utomhusövernattning att göra, så jag vet inte riktigt var det infallet kom ifrån. Tim hade dock inget tält, men vi fick låna av lillasysters – kompis – faster. Så ikväll ska jag sova utomhus för första gången på ehm, låt oss säga ett par år. All form av nederbörd och stark vind undanbeds vänligast.

Måste föresten nämna att om en vecka är mitt sommarlov slut. Då börjar jobbveckorna. Tre veckor av slit – 08.00 till 16.00. Sex dagar i veckan. Har dock gjort upp en plan (som med allt annat) och det kommer därför gå som på räls.

Ha en fin dag dådå, och njut av kylan ;)


RSS 2.0